Een nieuwe website…

Na veel wikken en wegen werd er besloten om een nieuwe website te maken, want een club zonder website, bestaat dat nog? Classic Vespa Club Hasselt vzw is een club die zich érg richt op de interne werking. Zo wordt er elke maand een activiteit georganiseerd, is het bestuur super betrokken bij het reilen en zeilen van de club en houden we ervan om samen dingen te ondernemen. Een nieuwe website was dus eigenlijk overbodig. De leden worden maandelijks geïnformeerd via een e-mail en staan continu met elkaar in contact via Facebook.

Er werd uiteindelijk toch besloten een nieuwe website te maken omdat we het ook belangrijk vinden te communiceren met de buitenwereld, en niet alleen naar de andere Vespaclubs in België of daarbuiten. Gezien het feit dat wij een old timer club zijn, vinden we het ook belangrijk de wereld te tonen wát dat precies inhoudt en waarom we deze passie met zoveel (ja, euhm…) passie uitvoeren.

Op deze website zal je dus regelmatig informatie terug vinden over de machine, de mensen en de momenten want dat is precies waar we het voor doen. Onbetaalbare momenten creëren voor onvoorstelbare mensen met een onevenaarbare Vespa…