Onze redenen waarom...

DE MACHINE

Deze iconische scooter met een zeemzoete, Italiaanse geschiedenis doet veel harten sneller slaan. "Dolce far niente", komt met een authentieke old-timer Vespa helemaal tot zijn recht!

DE MENSEN

Zielen met passie, oog voor elkaar en liefde voor de club: dat zijn de leden van Classic Vespa Club Hasselt vzw ten voeten uit!

DE MOMENTEN

Oneindige bochten, glooiende wegen, onontdekte plekjes, maar vooral: samen genieten van een ontspannende tijd met elkaar.
Dáár doen we het voor!

Classic vespa club hasselt

CLASSIC

Hoewel iedereen lid mag worden, is meerijden enkel toegestaan met een Vespa die manueel schakelwerk vereist en waarbij je rechtervoet 80% van het remwerk voor zijn rekening neemt. Daarnaast draagt je Vespa een parfum van tweetakt, en bestaat ze uit een metalen frame. Oh, en haar bouwjaar is 1989 of ouder!

VESPA CLUB

Als lid ben je ook automatisch aangesloten bij de Belgische Vespaclub waardoor je kan deelnemen aan internationale evenementen zoals de Vespa World Days. Daarnaast steun je ook de Belgische Federatie voor Oude Voertuigen en kan je genieten van een goedkope old-timer verzekering via Marsh.

HASSELT

Als fiere inwoners uit de ruime omgeving van de zelfverklaarde "hoofdstad van de Smaak" dragen wij het vaandel met de groen/witte kleuren op elke uitje dat we maken!

6 months ago

Treesje Vanhaeren

POST JE MEEST MEMORABELE MOMENT!

🎉 Vandaag zou normaal gezien de dag zijn waarop we jullie met veel plezier en enthousiasme zouden ontvangen op onze jaarlijkse open rit. We beslisten echter al vroeg in de crisis om deze rit te annuleren, hoofdzakelijk uit solidariteit voor andere clubs die hun rit ook in rook zagen opgaan. 👐

Maaaaaaaaar dat wil niet zeggen dat we deze dag onopgemerkt voorbij willen laten gaan! 🥳🥳🥳

👇👇👇

Plaats hieronder een foto van jouw meest memorabele moment dat je meemaakte met Classic Vespa Club Hasselt. Misschien deed jij vorig jaar wel mee met de concours d'élégance? Of was jij er in 2013, bij de oprichting, al bij? Duik in je foto-archief en toon het ons!

Dat hoef je niet voor niets te doen! 🎁 Iedereen die een foto plaatst, **krijgt van ons de rit toegestuurd,** klaar om in te laden op je GPS. Zo lijkt het toch een beetje alsof we dicht bij elkaar zijn!

Dit is alvast ons favoriete moment: het traditionele frietjesfestijn onder de leden dat zich ontplooit zodra de laatste getuige van de open rit is opgeruimd... Lieve leden, het gemis is groot ❤️.

Blijf gezond. We zien elkaar snel weer terug!
... Lees meerLees minder

Ga naar Facebook

5 months ago

Treesje Vanhaeren

Niet één, maar maar liefst twee ritten organiseerden we vandaag! De eerste clubritten van het jaar zijn eindelijk een feit 🤗 en wat een plezier het was om elkaar terug te zien 😍.

Bedankt aan de voorrijders voor het uitstippelen van de mooie ritten, en hooray voor iedereen aanwezig! Op naar een mooie zomer! 🤗
... Lees meerLees minder

Ga naar Facebook

5 months ago

Zondag clubdag.
Zon , Vespa , vrienden en veel naft. Meer moet dat niet zijn. #oldtimer #cvch
... Lees meerLees minder

Ga naar Facebook

HET BESTUUR

KALENDER

In deze kalender kom je al een beetje te weten over onze komende evenementen! Leden krijgen via mail alle details toegestuurd. Niet-leden mogen één keer naar een evenement komen om de sfeer al eens op te snuiven. Wil jij dus proeven van de gezellige sfeer die Classic Vespa Club Hasselt je te bieden heeft? Kijk dan gerust in onze kalender en rij een keertje met ons mee! Let op, dat kan alleen met een Vespa met bouwjaar 1989 of ouder!

Legende: groene markering: onze evenementen, rode markering: evenementen waar we aan deelnemen, maar die niet door ons georganiseerd zijn.

Geen evenementen gevonden!

laat van je horen!

Neem contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

    BLOG

    Lees meer